Gelaatsverzorging

Onze meest populaire behandeling in het salon

 

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam, het weerspiegelt onze algemene gezondheid.

Zo kan je bvb aan je gezicht zien of je last hebt (gehad) van stress, vermoeidheid, slechte eetgewoontes of misschien een roker bent. Je hoort het mss niet graag maar wij als specialisten zien dat zeer snel.

 

Dan hebben we nog niet gesproken over uw huidtype zelf, misschien heb jij een zeer glimmende huid of eerder vochtarm of droog met zelfs wat schilferachtige toestanden? Of ben je zeer gevoelig voor alles van buitenaf en zie je snel rood? Of is het eerder al meer couperose? Begint door de leeftijd de huid zijn stevigheid te verliezen of worden de lachrimpels wat meer zichtbaar op den duur? Ziet jouw huid ook af van dat mondmasker tegenwoordig?

 

Heb je op meerdere vragen hierboven ja geantwoord? Dan is het zeker van groot belang om jouw huid goed te verzorgen en oké, je kan dat zelf ook wel maar dan is dat toch rap-rap eens voor de spiegel. Dus geef toe, zo een uitgebreide gelaatsverzorging LATEN doen is toch wel echt een groot verschil! Het is niet alleen noodzakelijk voor de huid maar zeker ook een echt ontspanningsmoment.

 

Ik leg je graag de setting even uit waarin je vertoefd, je komt binnen en hoort de rustgevende muziek al op de achtergrond, de kaarsjes branden en de (verwarmde) zetel staat op jou te wachten. Je trekt je bovenste kledij uit (enkel bh/ topje wel aanhouden), gaat neerliggen krijgt een badhanddoek en dekentje over jou en je laat je VERWENNEN. We houden eerst een gesprekje over de conditie van de huid en bepalen welke producten we zullen gebruiken. Dan laat je ons maar het werk doen zoals het hoort. Bij ons wordt de focus gelegd op de huid zuiver maken en grondig (diep)reinigen, verwijderen van alle onzuiverheden en epileren waar nodig, de huid een boost geven door een aangepast maskertje aan te brengen en voor wie wil daarbovenop nog een uitgebreid ontspanningsmoment te bieden dmv een massage van het gelaat, nek, schouders en bovenrug. Bij de book-online knop zie je gedetailleerd wat iedere verzorging juist inhoudt!

 

• De celvernieuwing van onze huid gebeurt om de 6 weken ongeveer daarom is het belangrijk onze huid om de 6 weken te voorzien van een grondige dieptereiniging en peeling. Zo stimuleren we de huid om sneller te vernieuwen en er zo stralend uit te zien maar ook vooral om onze huidveroudering tegen te gaan. Tijdens zo een verzorging gebruiken we ook de nodige tools om op de diepere huidlagen te werken, wat je zelf niet kan.

 

• Laat dus best een gelaatsverzorging doen om de 6 à 8 weken. Je huid zal je er enorm dankbaar voor zijn en jijzelf zal er ook niet rouwig om zijn dat je nog eens in de watten gelegd werd.

 

• Onze boodschap dus van algemeen nut: draag zorg voor jezelf en geniet!

 

Payot

 

Ons huismerk voor onze verzorgingen is PAYOT

• Payot is een merk dat al 100 jaar bestaat en volledig op de kracht van de natuur werkt. Daarbovenop is het een cosmeceutisch merk, wat wilt zeggen dat het dus zowel cosmetisch werkt en farmaceutisch wat eigenlijk zoveel betekent als op de diepere lagen van de huid werkt.

 

• De producten pakken dus zowel de algemene huidverzorging aan en daarbovenop pakken ze ook dieper gelegen problemen aan. Bvb huidveroudering, pigmentvlekken, couperose, allergische huiden, acné problemen en zoveel meer.

Zo kunnen we iedereen helpen met een persoonlijk huidadviesplan voor zowel uw instituutverzorging alsook bij uw dagelijkse thuisverzorging.

 

Payot voorziet ons ook van verschillende tools om de verzorgingen nog intenser te kunnen maken. Zoals rollers, cups, LED-therapie, div massagetechnieken en zoveel meer.

Payot vereist van ons als schoonheidsspecialiste dat we ons aan hun behandelprotocollen houden en leiden ons om de 2 maand op om volledig up to date te blijven!

Wat nog een reuzemeevaller is bij dit topmerk is dat het niet alleen super mooi oogt (love pasteltintjes) maar ook nog eens heel betaalbaar is! Echt waar, zo zijn er al crèmes vanaf €35!

      

Led-therapie

Een perfecte toevoeging aan het einde van je gezichtsbehandeling. Zo werken de producten die er zojuist gebruikt zijn in de gezichtsbehandeling nog beter en ga je met een frisse gloed de deur uit!

LED-therapie is perfect voor verschillende huidproblemen aan te pakken denk aan: acné, pigmentvlekken, littekens, het opbouwen van collageen en om de huid in het algemeen gezonder te maken.

Elke kleur heeft zijn specifiek doel. We kunnen ook de temperatuur instellen voor nog een betere inwerking en een ontspannen gevoel, je kan dit met een infraroodwarmte vergelijken.

                              

Ook zin gekregen in een VERWENmoment voor je gezicht? Leg direct een afspraak vast!
 

 

 

 

 

Boek nu jouw afspraak